Påmelding halvdagsseminar 13. juni i Oslo

Påmelding halvdagsseminar 13. juni i Oslo

Publisert av Webredaktør NØF den 05.05.22. Oppdatert 24.06.22.

Norsk Økrimforening inviterer våre medlemmer til gratis halvdagsseminar med lunsj om internasjonale sanksjoner, hvitvasking og kryptovaluta på Vika Kino i Oslo mandag 13. juni klokken 09-13. Du kan også streame seminaret. 

PROGRAM FOR HALVDAGSSEMINARET

Internasjonale sanksjoner og sanksjonsomgåelse
Hva er internasjonale sanksjoner, hvem er forpliktet til å følge regelverket og hvordan forsøker sanksjonerte å omgå regelverket? Modus for sanksjonsomgåelse har klare fellestrekk med modus for hvitvasking, og reelle rettighetshavere er en sentral utfordring. Med daglig leder Julie Odden i Vega Integrity og kursansvarlig og professor ved juridisk fakultet UIB og UIT Jon Petter Rui.

Kryptovaluta og kriminalitet
Hvordan bruker kriminelle kryptovaluta for å begå lovbrudd? Hva gjør Politiet og Skatteetaten for å møte disse utfordringene? Hvordan kan vi sammen bekjempe kriminelles bruk av kryptovaluta? Med spesialetterforsker Ola Vassli fra Økokrim og seniorskattejurist Siri Chen fra Skatteetaten.

Halvdagsseminaret arrangeres sammen med NØFs samarbeidspartnere KPMG Norge, Gjensidige Forsikring og KLP Forsikring.

Konferansen er for NØFs medlemmer og er gratis. Alt du trenger å gjøre er å betale kontingenten for 2022 og melde deg på her (lenke er fjernet, fristen har gått ut). Lenke til streamingen sendes ut en dag før seminaret.

Påmelding og frist:
Påmelding gjøres innen 6. juni 2022. Informasjon om påmelding vil også være tilgjengelig på våre nettsider www.okrim.no. Spørsmål om påmelding rettes til post@okrim.no.