Spennende 2019, mye nytt i 2020

Spennende 2019, mye nytt i 2020

Publisert av Webredaktør NØF den 23.12.19.

Kjære NØF-medlemmer! 2019 har vært et spennende år på våre områder. Hvitvaskingsskandalene som har preget banker i våre naboland de siste årene har nå kommet til Norge, og vi har fått ny justisminister, ny riksadvokat og ny ØKOKRIM-sjef. Norsk Øko-Forum har markert seg i flere debatter, og i 2020 fornyer vi oss.

NØF avsluttet 2019 med halvdagsseminar i Oslo med inspirerende innlegg fra tidligere riksadvokat Tor-Aksel Busch, fra skattekrimsjef Erik Nilsen, fra A-krim-senteret i Oslo og Akershus og fra Kripos' NC3-satsning. Du kan lese mer om seminaret og se bildene fra samlingen ved å følge Norsk Øko-Forum på Facebook og Twitter. 

I 2019 markerte vi oss blant annet i debatten om taxi-liberalisering i Dagbladet og i Finansavisen og om sivilrettslig inndragning i Aftenposten og i Dagens Næringsliv. NØF vil fortsette å være synlig i samfunnsdebatten i 2020, og i tillegg kommer det noen endringer. Etter flere år i Tønsberg flyttes Årskonferansen til Park Hotell i Sandefjord. Vi jobber nå med programmet, og ønsker alle velkomne til to spennende og innholdsrike dager i godt selskap den 23. og 24. april. I tillegg får vi ny plattform for medlemsregistrering, ny nettside og nye muligheter til å kommunisere med medlemmene våre. Det gleder vi oss til!

I siste utgave av NØF-Info, som er sendt ut på epost til alle medlemmene, finner du omtale av den omfattende, tverretatlige samarbeidssaken Operasjon Zalo, du kan lese om boken "Det store skatteranet" og korrupsjonsekspert Tina Søreides innspill til hvordan en bedrift bør straffes, i tillegg til høringssvar fra Norsk Øko-Forum.

På vegne av styret i NØF ønsker jeg dere alle en riktig god jul og godt nytt år!

Inger A. E. Coll